Angol fordítás

Angol fordítás EgerbenMegbízható angol fordítások készítése versenyképes árakon, akár 24 órán belül!

Cégünk egyik fő tevékenysége az angol nyelvű fordítások, szakfordítások készítése. A fordítóiroda több éves fennállása óta rengeteg gazdasági, jogi és műszaki szövegfordítást készítettünk zömében közép-és kisvállalkozások számára, de ugyanilyen arányban vannak magán megrendelőink is.

Hivatalos angol fordítás

14.500 Ft egységáron készítünk hivatalos fordítást (bélyegzővel, záradékkal) a következő okiratokról magyarról angol nyelvre:

  • érettségi bizonyítvány, szakközépiskolai bizonyítvány
  • OKJ-s bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány
  • főiskolai vagy egyetemi oklevél, diploma
  • erkölcsi bizonyítvány
  • születési anyakönyvi kivonat
  • házassági anyakönyvi kivonat

 Pénzügyi-, gazdasági fordítások

Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi és gazdasági, marketing szövegek fordításában. Rövid határidővel vállaljuk katalógusok, bemutatkozó levelek, email-ek fordítását akár napi szinten is angol nyelvre, vagy angolról magyarra.

Üzleti dokumentumok, pályázati anyagok, tenderek fordítása angol nyelvre gyorsan és szakszerűen, hivatalos fordító által ellátott bélyegzővel is igény esetén.

Ügyfeleink között nem csupán hazai bankok és pénzintézetek szerepelnek (KDB Bank, Széchényi Bank), de dolgoztunk már olyan cégeknek is mint az IKEA, a Coca-Cola vagy a Bosch.

Angol műszaki fordítás

Mérnöki és műszaki szövegek fordítása tapasztalt fordítóink segítségével, műszaki szövegek lektorálása, szerkesztése, kisebb grafikai munkák elkészítése.

Katalógus, használati utasítás, gépkönyv, kezelési útmutató, megfelelőségi nyilatkozat és más jellegű céges dokumentumok fordítása rövid időn belül.

Árajánlatért küldje át a fordítandó szöveget emailben, s mi egy órán belül válaszolunk rá a részletekkel, elkészülés idejével, pontos vállalási árral, illetve megírjuk az egyéb tudnivalókat is a fordításról.

Szerződés, határozat, jogi fordítás

Vállaljuk különböző szerződések (adásvételi, megbízási, bérleti) angolra fordítását szakszerűen és kedvező árak mellett. Határozatok, ítéletek, végzések fordítása az eredeti dokumentum formájának megtartásával rövid idő alatt.

Válási papírok, céges dokumentumok, cégkivonat, aláírási címpéldány, bírósági határozatok fordítása a cégbíróság vagy más hatóság számára.

Angol tolmácsolás Egerben

A fordítás mellett, mint a legtöbb fordítóiroda, természetesen mi is foglalkozunk tolmácsolással, legyen az angol szinkronvagy konszekutív tolmácsolás, blattolás vagy fülbesúgó tolmácsolás.

Vállaljuk céges rendezvények, konferencia előadások, megbeszélések, üzleti tárgyalások tolmácsolását itthon vagy akár külföldön is.

Munkatársaink hivatalos tolmács igazolvánnyal is rendelkeznek, így jogosultak vagyunk angol tolmácsolásra a bíróságon, rendőrségen vagy közjegyző előtt.

Angol fordítás, tolmácsolás és lektorálás anyanyelvi fordítók által, írjon vagy hívjon most!

Részletekért hívjon most!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com