Lengyel fordítás

lengyel fordításAnyanyelvi lengyel fordító segít önnek szót érteni itthon vagy Lengyelországban. 

Általános, hivatalos és szakfordítás lengyelről magyarra vagy fordítva, rendeljen fordítást Egerből vagy más akár más városokból.

A lengyel nyelvet sokan az egyik legnehezebb szláv nyelvnek tartják, ami hasonlít ugyan a cseh és a szlovák nyelvekre, illetve valamelyest az oroszra is talán, de mégis egy teljesen más nyelvről van szó. Lengyelország lakosainak száma mára közel negyven millió fő, ami Európa egyik legnagyobb gazdaságát jelenti. Mivel a lengyel nemzet rendkívüli vállalkozó vénával van megáldva, ezért a világ szinte bármely országában találkozhatunk lengyelekkel.

Minőségi lengyel fordítás gyorsan

Lengyel fordításért forduljon hozzánk bátran, akár a hétvége során is. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkező szakfordítókkal dolgozik, akik képesek rendkívül gyorsan dolgozni, s vállalunk munkát szombaton, illetve vasárnap is.

Az általános lengyel szövegek fordítása 2.40,- Ft-ba kerül karakterenként, ami rendkívül jó árnak mondható, ha figyelembe vesszük, hogy hazánkban elég kevesen beszélik ezt a nyelvet.

Hivatalos lengyel fordítás, cégkivonat, aláírási címpéldány, társasági szerződés és más jogi szövegek fordítása anyanyelvi fordítók segítségével.

Árajánlatért küldje át nekünk a fordítandó dokumentumot emailben, s mi hamarosan tájékoztatjuk a részletekről.

Vagy hívjon minket telefonon és megbeszéljük a részleteket.