Olasz fordítás

olasz-forditasokGazdasági és jogi olasz fordítás Egerben, alacsony árak, kiváló minőség, általános és szakfordítás. 

Az Egri Bilingua Fordítóiroda évek óta vállalja olasz nyelvű szerződések, hivatalos papírok, okiratok magyarra fordítását. Fő értékeink a minőség, gyorsaság és a mindenki számára elérhető ár. Igyekszünk megfelelni nem csak a vállalkozások igényének, de kiszolgáljuk a magánszemélyeket is.

A gazdasági szövegek mellett gyakran szoktuk weboldalak tartalmát is olaszra fordítani tapasztalt kollégáink segítségével, akik sok esetben Olaszországban élnek, így kellően megtanulták a nyelvet, napi szinten gyakorolják azt.

Ami a határidőket illeti, a néhány oldalas szövegeket általában 2 napon belül mindenképpen elkészítjük, s minden alkalommal igyekszünk megfelelni az sos jellegű fordítási kéréseknek is.

Olasz-magyar szakfordítások készítése

Vállaljuk mindenféle olasz szöveg magyarra fordítását rövid határidővel és kitűnő árak és feltételek mellett. Legyen szó használati utasításról, kezelési útmutatóról, weboldalról, marketing szövegről vagy más dokumentum fordításáról, cégünk elkészíti az önnek akár hétvégén is.

Hivatalos vagy hiteles olasz fordítás? Mire van szüksége?

A Bilingua Fordítóiroda hivatalos olasz fordítást is készít, az elkészült fordítást hozzátűzzük az eredeti okiratról készült másolathoz, s a kész dokumentumot ellátjuk záradékunkkal, ami tanúsítja, hogy az általunk elkészített fordítás azonos az eredeti szöveggel. Az így készített anyagot ellátjuk bélyegzővel is, s itthon ezt a legtöbb hatóság vagy hivatalos szerv elfogadja. Az általunk készített fordítás nem hiteles, mert azt a hatályos jogszabályok szerint csak egy hazai cég készíthet, de mindenképpen több, mint a sima fordítás, ami nincs ellátva semmilyen tanúsítvánnyal.

 Részletekről érdeklődjön telefonon!