Szlovák fordítás

szlovák fordítás készítéseMinőségi szlovák fordítás készítése Egerben gyorsan és szakszerűen, elérhető tarifákkal. 

Irodánk vállalja bármilyen szöveg szlovákra fordítását rövid időn belül, megbízhatóan, s mindezt rendkívül versenyképes árakon. Spóroljon velünk az idén is.

Áraink: 2.40 – 3.80 Ft / bruttó kar.

Minőségi magyar-szlovák és szlovák-magyar fordítások, szakfordítások különböző témákban:

  • gazdasági fordítások, üzleti levelezés, emailek, árajánlatok, bemutatkozó levelek fordítása
  • jogi fordítás, szerződés, megállapodás, adásvételi vagy bérleti szerződés készítése
  • weboldal fordítása szlovák nyelvre
  • tolmácsolás szlovák nyelven Egerben vagy környékén

Gyors szlovák fordítások

Szlovákia közelsége és a városunkba látogató turisták olyan okok lehetnek, amik szükségessé tehetik a szlovák nyelven való tájékoztatást, informálást. Legyen szó szállásról, étkezésről vagy más szolgáltatások nyújtásáról, ha anyanyelvükön szól a potenciális vásárlóihoz, jobb esélye van a meghódításukra, mint a konkurens cégeknek.

Egri fordítóirodánk vállalja prospektusok, honlapok fordítását jó árakon és viszonylag gyorsan. Éttermi menü, étlap fordítása szlovákra vagy szálloda, panzió weboldalának a fordítása sem okoz gondot.

Kik készítik a fordítást?

A legtöbb esetben olyan szakfordítókkal dolgozunk együtt, akik mind a szlovákot, mind a magyar nyelvet anyanyelvükként beszélik, ez Szlovákiában egyáltalán nem ritka dolog a vegyes házasságok miatt. Az elmúlt évek nagyobb fordítási projektjei kapcsán sikerült összehoznunk egy olyan csapatot, amely rendkívül hatékonyan képes együttműködni, így rövid idő alatt akár több száz oldalas dokumentumot is képesek vagyunk szlovákról magyarra fordítani vagy fordítva.

Miért lehet szüksége szlovák fordításra?

Szlovákia közelsége és a városunkba látogató turisták nagy száma kellő okot adhatnak arra, hogy ön is igénybe vegye a szlovák fordítás szolgáltatásunkat. Ha ön úgy érzi, hogy van egy weboldala, amit szeretne elérhetővé tenni a turisták számára az anyanyelvükön, vagy üzleti partnereket keres a határ másik oldalán, akkor bennünk megtalálta a megfelelő segítséget. Legyen szó fordításról, tolmácsolásról, mi mindig azon vagyunk, hogy önnek segítsünk célba érni.

Részletekért hívjon minket most!