Német fordítás Eger

Fordítások Egerben - német fordításProfesszionális magyar-német fordítások Egerben anyanyelvi fordító által, első osztályú minőség elérhető árak mellett. 

A Bilingua Fordítóiroda immár Heves megyében is segít önnek a fordítások, tolmácsolás terén, gondosan felépített csapatunk tagjai mindent megtesznek az ön kényelme érdekében, s mindezt rendkívül versenyképes árak mellett.

Anyanyelvi német fordítás készítése a hét minden napján, munkatársaink a hétvégén is dolgoznak, hogy önnek simán induljon a hét, s reggel már az asztalán legyen az elkészített szöveg.

Német gazdasági fordítások

Megrendelőink zömét olyan cégek adják, akik az osztrák vagy a német piacra exportálnak termékeket, vagy országunk határain kívül kínálják szolgáltatásaikat. Irodánk igyekszik segíteni a kommunikációt a külföldi partnerekkel a hét minden napján. Üzleti levelezések, ajánlatkérések, prospektusok, marketing szövegek fordítása versenyképes árakon.

nemet-forditasWeboldal fordítás, lokalizáció

A legtöbb hazai cég már rendelkezik weboldallal, jelen van az interneten, s amikor úgy érzik, hogy termékeikkel, szolgáltatásaikkal szeretnék a külföldi piacokat is megcélozni, akkor bennünk megfelelő partnerre találnak. Minőségi német fordítás az ön weboldaláról, webshopjáról is, néhány napon belül. Kérjen árajánlatot most! Küldje át az oldala url linkjét emailben.

Jogi szövegek, szerződések

Bírósági dokumentumok, határozatok, ítéletek, válási papírok fordítása németre, vagy németről magyar nyelvre. Adásvételi szerződés vagy munkaszerződés fordítása gyorsan és szakszerűen tapasztalt szakemberek által Egerben. Megállapodások, disztribúciós szerződések, üzleti szövegek és más dokumentumok fordítása anyanyelvi németek által.

Hivatalos német fordítások Egerben

Vállaljuk mindenféle hivatalos okirat fordítását bélyegzővel, záradékkal.

  • Erkölcsi bizonyítvány – 14.500 Ft
  • Érettségi bizonyítvány, OKJ-s vagy szakmunkás bizonyítvány – 14.500 Ft
  • Születési- és házassági anyakönyvi kivonatok – 14.500 Ft
  • Családi pótlékhoz szükséges igazolás
  • Államkincstár által kiadott igazolások
  • Jövedelemigazolás, bankszámlakivonat
  • Oklevél, diploma – 14.500 Ft
  • Cégkivonat – 8.500 Ft / oldal
  • Személyi igazolvány, lakcímkártya – 4.000 Ft

Anyanyelvi német fordító segít önnek Egerben vagy Heves megyében szót érteni német nyelven. Küldje át a dokumentumot emailben még ma!

Ha úgy érzi, hogy önnek speciális kérése van, akkor sem habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen azért vagyunk, hogy segítsünk. Német fordítás, szakfordítás a hét minden napján!

Hívjon minket most!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com