Román fordítás

Székelykapu a térenRomán fordítás Egerben kedvező árakon. Diplomák, bizonyítványok, hivatalos iratok fordítása gyorsan, pecséttel és záradékkal, magyar szalaggal átfűzve. 

Amiben segíteni tudunk: 

  • diploma, leckekönyv, munkakönyv fordítása
  • születési és házassági anyakönyvi kivonat,
  • középiskolai bizonyítvány,
  • céges iratok (cégkivonat, alapító okirat, aláírásminta)
  • szerződések, megállapodások
  • bírósági papírok (végzés, válási papír, ítélet)
  • rendőrségi iratok, jegyzőkönyvek fordítása

Hitelesített fordítások

A hitelesített fordítás során az Egri Bilingua Fordítóiroda igazolja, hogy a fordítást csakugyan mi készítettük el, s a szöveg mindenben megegyezik az eredeti irat tartalmával, annak egy hű mása az.

A hitelesített fordítással Ön akár már másnap intézheti ügyeit, hiszen az ilyen fordítást a legtöbb helyen elfogadják, legyen szó iskoláról vagy munkahelyről. Bizonyos esetekben, mint az állampolgárság megszerzése vagy letelepedés Magyarországon, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal ragaszkodni fog a hiteles fordításhoz, ilyet mi romániai szakfordító kollégánk segítségével tudunk készíteni, aki Nagyvárad mellett, Margitta városban él, s az ilyen fordításokat ő látja el a saját bélyegzőjével.

Szakfordítás különböző területeken

Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik a jogi, műszaki, gazdasági és orvosi, vagy akár mezőgazdasági és autóipari fordítások terén is.

Az ilyen szakfordításra általában kicsit több időt szeretünk kapni, mivel a szöveg komplexitása miatt a fordítás lassabban készül, mint az általános fordítás esetén.

Versenyképes árainknak köszönhetően mostanra nem csupán a hazai vállalkozások, de a romániai, főleg a nagyváradi, kolozsvári és temesvári cégek is gyakran megkeresnek kisebb-nagyobb munkákkal.

Román tolmácsolás itthon vagy odakint

Az ország közelsége és a kedvező gazdasági lehetőségek sok vállalkozót vonzanak, gyakran keresnek meg minket tolmácsolás kapcsán, amikor valamilyen gyárat szeretnének meglátogatni, különböző árut beszerezni, de volt már úgy is, hogy konferencián kellett részt vennünk Kolozsváron.

Igyekszünk segíteni Önnek, legyen bármilyen ügye is, hívjon minket most, s mondja el, mire lenne szüksége!

Mi azon leszünk, hogy megoldjuk a problémáját, s mindezt gyorsan és kedvező áron, a lehető leghatékonyabb módon.